Milliyet Gazetesi’nin haberine göre Özlem Yıldız, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, 10 saat sahnede topuklu ayakkabılar ile kalarak zor anlar yaşadığını belirtmiş, “Uzun süre topuklu ayakkabı giymeyeceğim” demişti. Özel hayatında spor giyimi tercih eden sunucu, fit görüntüsü ile göz doldurmaya devam ediyor.
Objektiflere poz verdikten sonra gazeteciler ile sohbet eden Özlem Yıldız, “İşler çok yolunda çok şükür, birkaç eksiğim vardı. Onları aldım ama hemen çıkmalıyım, yoksa trafiğe kalacağım” diyerek, alışveriş turunu trafiğe kalmamak için tamamlamak zorunda kaldı.
Sizde Özlem Yıldız’ın panik anları! haberiyle ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Tartışmaya katılın ve Özlem Yıldız’ın panik anları! haberini bizler için değerlendirin.