1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Yakışıklı oyuncuya 100 bin liralık dava şoku!

Yakışıklı oyuncuya 100 bin liralık dava şoku!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Milliyet Gazetesi’nden Umut Ünver’in haberine göre yapımcı Şükrü Avşar’ın, kendisini zarara uğrattığı gerekçesiyle Alp Navruz’a 100 bin TL’lik tazminat davası açtığı öğrenildi. İddiaya göre yapımcı, beş yıllık sözleşme imzaladığı oyuncuya, ‘Aşk Bu Mu?’ filmi için teklif götürdü. Navruz, o dönem ‘Elimi Bırakma’ dizisinden gelen projeyi kabul edince, yapımcıyı geri çevirdi.

Avşar, ısrarlara rağmen oyuncuyu ikna edemeyince, başrolü Kubilay Aka’ya teslim etti. Yapımcı 40 bin TL vereceği Navruz senaryoyu beğenmeyince, Aka’ya 70 bin TL ödemek zorunda kaldı.

Dava haberinden sonra sinirlenen oyuncunun, Avşar Film’le bağlarını koparmak için avukatına talimat verdiği konuşuluyor.

 

0
kat_l_yorum_1
Katılıyorum +1
0
hatal_d_n_yorsun
Hatalı Düşünüyorsun
0
bilgi_in_te_ekk_r
Bilgi İçin Teşekkür
0
_a_rd_m
Şaşırdım
0
kat_lm_yorum_-1
Katılmıyorum -1
Yakışıklı oyuncuya 100 bin liralık dava şoku!

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!