1. Haberler
  2. SPOR
  3. Lucescu’dan flaş açıklamalar!

Lucescu’dan flaş açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Mircea Lucescu, kritik Hırvatistan maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Mircea Lucescu, “Ukrayna yedek kulübesinde tam üç İspanyol görevli vardı. Bu da soruşturulması gereken bir şey. Üç İspanyol’un bulunduğu Ukrayna yedek kulübesi ve İspanyol bir hakem… UEFA’dan, Collina’dan ve hakemlerden resmi bir özür bekledim ancak bu gelmedi.” dedi.

Hakem hatalarını hepiniz gördünüz. 5 çok ciddi fahiş hata yapıldı.Cenk ofsayt değildi; attıkları gol dışarıdan çevrildi. Bu düzeyde böyle bir hakemlik görmedim. Ukrayna yedek kulübesinde 3 İspanyol görevli vardı ve İspanyol bir hakem. Bunların araştırılması lazım. UEFA’dan, Collina’dan veya hakemlerden resmi bir özür bekledim ama halen herhangi bir özür gelmedi. Onların kararları bizim imajımıza ve emeklerimize etki ediyor. Bu da kötü bir durum oluşturuyor.

HATALAR KASITLIYDI

Benim için iki zor gün geçti. Oyuncuları hiçbir şey olmamış gibi motive etmek güç oldu. Ben yapılan hakem hatalarının kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Her iki takım için de çok önemli bir maç. Şimdi de maç saatini bekliyoruz. Tüm hazırlıklarımızı yaptık.

0
kat_l_yorum_1
Katılıyorum +1
0
hatal_d_n_yorsun
Hatalı Düşünüyorsun
0
bilgi_in_te_ekk_r
Bilgi İçin Teşekkür
0
_a_rd_m
Şaşırdım
0
kat_lm_yorum_-1
Katılmıyorum -1
Lucescu’dan flaş açıklamalar!

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!