UYUŞTURUCU VERİLMİŞ
Polis, Gençay’ın, 6 Aralık’ta kentteki bir salsa mekanının güvenlik kamerası görüntülerinde bazı kişilerle görüldüğünü tespit etmiş, akademisyenin kredi kartlarının ise 7-8 Aralık’ta kullanıldığı belirlenmişti. Kolombiya medyasının adli tıp ve polis kaynaklarına dayandırdığı haberlere göre yetkililer, Gençay’ın yemeğine ya da içeceğine skopolamin isimli bir uyuşturucu madde katılmış olabileceği üzerinde duruyor.
Kişinin iradesi dışında hareket etmesine ve dışarıdan verilen talimatlara uymasına neden olan bu madde, Kolombiya’da hırsızlar tarafından sık sık kullanılıyor.
Sizde Kayıp profesör ölü bulundu! haberiyle ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Tartışmaya katılın ve Kayıp profesör ölü bulundu! haberini bizler için değerlendirin.