1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Gülcan Arslan’ın ‘erken final’ üzüntüsü

Gülcan Arslan’ın ‘erken final’ üzüntüsü

Gülcan Arslan'ın 'erken final' üzüntüsü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Milliyet Gazetesi’nden Emrah Akçaay’ın haberine göre geçtiğimiz günlerde doğayla içiçe İstanbul’a yakın bir bölgedeki orman evine taşınan Gülcan Arslan, yeni hayatıyla ilgili olarak, “Doğallığa devam ediyorum. Ormanın içinde oturmak beni mutlu ediyor. Ağaçları ve parkları çok seviyorum” dedi.

Ünlü oyuncu, sürpriz bir şekilde ekranlara veda eden dizisi hakkında, “Tabii ki kimse bitsin istemez, yalan değil insanın içinde bir burukluk oluyor. Laf almaya çalışıyorsun ama inanın neden bittiğini ben de bilmiyorum. Ayrıca artık insanlar neyi beğeniyor, neden bu kadar çabuk bitiyor?” ifadelerini kullandı.

Sizde Gülcan Arslan’ın ‘erken final’ üzüntüsü haberiyle ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Tartışmaya katılın ve Gülcan Arslan’ın ‘erken final’ üzüntüsü haberini bizler için değerlendirin

0
kat_l_yorum_1
Katılıyorum +1
0
hatal_d_n_yorsun
Hatalı Düşünüyorsun
0
bilgi_in_te_ekk_r
Bilgi İçin Teşekkür
0
_a_rd_m
Şaşırdım
0
kat_lm_yorum_-1
Katılmıyorum -1
Gülcan Arslan’ın ‘erken final’ üzüntüsü

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!