1. Haberler
  2. SİYASET
  3. “Sen kimin arazisini peşkeş çekiyorsun”

“Sen kimin arazisini peşkeş çekiyorsun”

Erdoğan: Sen kimin arazisini peşkeş çekiyorsun
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi tekrar rahmetle yad ediyorum. Milletimiz, Muhsin kardeşimi cesaretiyle, yiğitliğiyle, samimiyetiyle ve elbette vesayetçiler karşısındaki o dik duruşuyla hatırlayacaktır.

Bugüne kadar 80’in üzerinde miting yaptık, 56 ilimizi ziyaret ettik.

Hamasete, popülizme asla tevessül etmedik. Hiç kimseye iftira atmadık, kara çalmadık. Muhalefet, meydanları çamur siyasetiyle yalan, bühtan siyasetiyle kirletirken biz yaptıklarımızdan ve yapacaklarımızdan bahsettik.

Bay Kemal’in ortaya koyduğu adayın da (Ekrem İmamoğlu) herhalde ondan farkının olmadığını göreceksiniz. İstanbul’a böyle bir genel başkanın, böyle bir adayının faydası olabilir mi?

“İSTANBUL’DA DOĞRU DÜRÜST BİR MİTİNG YAPMADILAR”

Biz Sivas’tayken, Rize’deyken, Trabzondayken  onlar hâlâ Ankara’da bölücü örgütün uzantılarıyla pazarlık yapıyorlardı. Bu pazarlıkta kim nerede kiminle omuz omuza olacağını konuşuyordu. Bugün Adıyaman’da da onu gördük. Bunları anlamak mümkün değil.

Nasıl oluyor da hiçbir zaman bir araya gelmelerinin mümkün olamayacağı siyasi partiler bir araya geliyor. Burası çok anlamlı. Düşünün CHP-HDP bir araya geliyor. Fakat açıklayabiliyorlar mı? Hepsi de inkar ediyor. Bütün belgeler elde. Bütün bunlara rağmen yalan yanlış konuşuyorlar.

Biz milletimizle kucaklaşırken onlar Ankara’da hala liste kavgası, isim, rant kavgası veriyordu. Seçmeni ancak sandık günü iyice yaklaşınca hatırladılar. Bu dönemi de üç beş salon toplantısıyla iki üç gazete röportajıyla atlatmaya çalışıyorlar.

İstanbul’da doğru dürüst bir miting yapmadılar, yapamadılar, buna cesaret edemediler.

“AYASOFYA’YI CAMİ HALİNE GETİREBİLİRİZ”

Burası Kostantinapol olmayacak. Burasının adı “İslam-bol”, bunu böyle bilesiniz. Ve böyle de yürüyecek. Geçenlerde bir televizyonda bana sordular. ‘Ayasofya ile ilgili olarak hale ücretli olarak mı girilebilecek?’ dediler. Ayasofya girişi ücretiz hale getirebiliriz. Ve sadece ücretsiz hale getirmek değil, seçimlerden sonra Ayasofya’yı müze olmaktan çıkarıp, cami ismiyle müsamma hale getiririz.

TRUMP’A GOLAN TEPKİSİ

BM kararında Golan Tepeleri’nin Suriye’ye ait olduğu belirtilirken, sen nasıl olur da burayı bir imza ile İsrail’e peşkeş çekebiliyorsun.

0
kat_l_yorum_1
Katılıyorum +1
0
hatal_d_n_yorsun
Hatalı Düşünüyorsun
0
bilgi_in_te_ekk_r
Bilgi İçin Teşekkür
0
_a_rd_m
Şaşırdım
0
kat_lm_yorum_-1
Katılmıyorum -1
“Sen kimin arazisini peşkeş çekiyorsun”

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!