1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Başkent’te dehşet! Arabadan indirip saldırdılar

Başkent’te dehşet! Arabadan indirip saldırdılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Kızılay’da bir gazi ailesi bulvar üzerinde durmak istedi ancak taksicilerin saldırısına uğradı.

BİR YANDA GAZİ AİLESİ BİR YANDA TAKSİCİLER

Kavganın sebebi ise, taksicilerin müşteri kapma telaşı. Taksiciler buraya park etmeyin deyince önce tartışma sonra da kavga çıktı. Gazinin eşi ve bebeği arbedenin ortasında kaldı. Bir taksici ise gazinin babasıyla yumruk yumruğa kavga etti.

ARACIN KAPISINI AÇIP BEBEKLİ AİLEYE SALDIRDILAR

Kızılay’da meydana gelen olayda, bir gazi ailesi bulvar üzerindedurmak istedi ancak taksiciler yollarını kesti. İddiaya göre taksiciler bununla da yetinmeyip aracın kapısını açarak aileye saldırdılar.

Olay yerine gelen polisler aileyi sakinleştirmeye çalıştı ama başarılı olamadı, tansiyon uzun süre düşmedi. Kısa süre sonra ailenin gazi olan oğlu da olay yerine geldi ve ailesini başka bir araca aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu.

0
kat_l_yorum_1
Katılıyorum +1
0
hatal_d_n_yorsun
Hatalı Düşünüyorsun
0
bilgi_in_te_ekk_r
Bilgi İçin Teşekkür
0
_a_rd_m
Şaşırdım
0
kat_lm_yorum_-1
Katılmıyorum -1
Başkent’te dehşet! Arabadan indirip saldırdılar

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!